De ce am nevoie de un consilier?
Orice terapeut, mentor, coach, ghid (cum vrei tu să-i spui), are rolul unei călăuze care te ajută să depășești anumite stări conflictuale sau situaţii dificile cu care te confrunți în evoluţia personală, relațională sau profesională și, cu răbdare și onestitate, te ghidează să explorezi în siguranță opțiunile pe care le ai. Acest ghid te împuternicește și te ajută să-ți procesezi emoțiile și să te eliberezi de bagajele trecutului într-un mod cât mai ușor și sănătos, pentru a regăsi calea optimă către misiunea și scopul vieții tale, folosindu-ți propriile resurse interioare.
Atunci când se creează un spațiu de încredere și deschidere cu consilierul sau terapeutul tău, un spațiu de împărtășire în care există empatie, non-judecată, ascultare activă, atenție la detalii, lucrurile decurg firesc, iar tu vei fi ghidat să așezi piesele de puzzle la locul lor, să-ți înfrunți cu curaj temerile și să reconstruiești, dacă este cazul, acolo unde s-a dărâmat ceva: poate încrederea în tine, în capacitatea ta de a găsi soluții la problemele cu care te confrunți, în bărbați sau femei, în Dumnezeu, în iubire.
Munca interioară, a ta cu tine, nu o poate face nimeni în locul tău, dar, în loc să mergi legat la ochi, vei avea un ghid care-ți este alături, vei folosi o hartă și o lanternă.
Există, firește, și varianta în care alegi să parcurgi singur/ă acest proces de transformare interioară, care însă nu este unul ușor și nici previzibil.
Dar de ce ai vrea să sapi cu lingurița, în loc să sapi cu buldozerul?

- De cât timp este nevoie pentru a avea rezultate?
- Cum decurg terapiile?
- Garanția de confidențialitate
Știu că sunt oameni care merg ani de zile la psihologi sau terapeuți. Uneori, fără rezultatele așteptate. Răspunsul pe scurt: depinde de tine. De cât de rapid înțelegi de ce a fost nevoie să treci prin situațiile cu care te-ai confruntat, de ce le-ai atras în viața ta, de cât timp ai nevoie ca să faci pace cu tine, cu trecutul tău, cu toate lucrurile pe care nu ți le-ai asumat, pe care le-ai băgat sub preș.
O terapie eficientă presupune o muncă de echipă. Așa cum un sportiv cu potențial are nevoie de un antrenor bun, cineva aflat într-un proces de vindecare are nevoie de un ghid priceput, dublat însă de un efort personal al celui în cauză. Uneori sunt necesare câteva ședințe ca să punem împreună lucrurile cap la cap, să găsim cauza blocajelor cu care te confrunți, alteori de mai mai multe.
Sinceritatea, deschiderea, consecvența și motivația ta sunt cele care deschid calea unei schimbări reale în viața ta, în care tu te prioritizezi, fără să fii egoist cu cei din jur, în care dai și primești, într-un echilibru optim, în care nu te minți pe tine.
După mine, o terapie eficientă nu ar trebui să creeze dependență, în schimb dezvoltarea și evoluția personală, da. Terapia se adreseaza unei probleme punctuale (de exemplu, o curățare energetică) și se face pe termen scurt, consilierea se poate face pe termen lung, pentru că nu se adreseaza unei probleme acute.
Poți opta pentru sesiuni individuale, față în față sau online (la distanță), doar în baza unei programări prealabile. Ședințele la distanță se desfășoară pe whatsapp video sau Skype.
Durata standard a unei ședințe este de 60 de minute. Tu ești cel care stabilește frecvența acestor ședințe. Pentru rezolvarea unor probleme punctuale, frecvența recomandată este de minim 2 ori pe lună.
Fiecare terapie este personalizată, adaptată nevoilor și scopurilor propuse și poate include, în funcție de situație, măsurători radiestezice, chanelling, citiri angelice, curățări și recalibrări energetice, refacere de structuri, eliberarea unor blocaje din câmpurile energetice, armonizare și optimizare energetică, lucrul cu pe convingeri limitative și tipare toxice, exerciții de conștientizare, consiliere terapeutică. Practic, aleg din tolba mea cu instrumente ceea ce am nevoie pentru a atinge obiectivele propuse.
Serviciile mele sunt destinate doar persoanelor de peste 18 ani.
Garantez 100% discreția și confidenţialitatea informațiilor împărtășite în timpul şedinţelor, inclusiv față de părinți, copii sau parteneri.
Întrebările lămuritoare vor fi puse numai din perspectiva întregirii tabloului necesar demersului consilierii, doar în beneficiul şi interesul clientului.